Honest Money

Gold is Wealth Hiding in Oil

 • Subscribe

 • Alert

  Henri Cerckel, Alzheimer en Demente Leysen uit Wuustwezel

  Posted by Ivo Cerckel on December 4th, 2017

  “nen demente Leysen, diejen is koppig!”

  Mijn zo geliefde papa Henri Cerckel, kwakzallever op rust, overleed op 20 november 2017.

  Henri Cerckel was zijn gans leven depressief. Hij liet zich daarvoor niet verzorgen of behandelen. Daardoor werd hij dement, dementie zijnde de naam voor een combinatie van symptomen (een syndroom), waarbij de hersenen informatie niet meer goed kunnen verwerken. Dementie is een verzamelnaam voor ruim vijftig ziektes. De meest voorkomende vorm van dementie is de ziekte van Alzheimer, stelt Wikipedia.

  Tengevolge van deze dementie werd Henri Cerckel twee jaar geleden opgesloten in een zothuis te Kalmthout waar hij dus eindelijk geliquideerd werd.

  Alzheimer heeft dus een oorzaak.

  Ik heb in mijn “Témoignage thalidomide – Les Monstres de Heidelberg” van 2009 beschreven hoe zijn dementie Henri Cerckel ertoe leidde om niet voor de studies noch de vrouw van zijn leven te kiezen, om van mij opzettelijk een softenonmonster te maken en om zijn volledig gezin te kloten.

  Témoignage thalidomide – Les Monstres de Heidelberg
  Originally posted by Ivo Cerckel on September 2nd, 2009
  http://bphouse.com/honest_money/etat-belge-assassin-softenon/

  In 2004 mocht ik klacht neerleggen bij de stafhouder van de balie te Antwerpen tegen advocaat Demente Louis Leysen Sr, broer van de echtgenote van mijn vader, uit Wuustwezel die zonder mijn medeweten rechtsvorderingen in mijn naam voor de rechtbank instelt.

  Op het overlijdensbericht van mijn broer Jean-Louis Cerckel in 2007 werden mijn echtgenote en kinderen niet vermeld.
  http://www.inmemoriam.be/nl/2007-03-31/jean-louis-cerckel/

  Ik vermoed dat deze niet-vermelding de oorzaak is van het feit dat de moeder van Demente Leysen, Fernande Schots, weduwe Louis Leysen, in 2008 wel de laatste sacramenten doch geen begrafenis in de kerk kreeg.
  https://www.inmemoriam.be/nl/2008-04-26/fernande-schots/#.Wh2EFbpuK75

  Teneinde te verhinderen dat de door Erasmus zo geloofde zotheid van Henri Cerckel te fel openbaar zou worden gemaakt had de uitvaart, blijkbaar in de kerk, een besloten karakter.
  http://enmemoire.sudinfo.be/annonce/225364741511373797/cerckel-henri

  Wat met het lijk van Henri Cerckel gebeurd is, weet ik echter niet. Ligt dat op het kerkhof in Wuustwezel? Ik zal daar eens gaan pissen.

  Ge moet weten dat mijn moeder, de eerste vrouw van Henri Cerckel, overleden in 1977, in Diest begraven ligt in het graf van de grootouders Theys-Michiels van Henri Cerckel, maar enkel onder haar meisjesnaam Geneviève Thuysbaert. Het is enkel omdat mijn broer Jacques Cerckel in 1986, drie weken na het huwelijk van mijn vader met Demente Leysen, in dat graf werd bijgelegd dat sinds 1986 op dat graf de naam “Cerckel” vermeld staat. (Enfin, dat was zo in 2000 toen ik wegvluchtte uit de welvaartsstaat van de Zuidelijke Nederlanden.)

  DE ADVERTENTIE

  Ik vond enkel op internet deze in Le Soir gepubliceerde advertentie.
  http://enmemoire.sudinfo.be/annonce/225364741511373797/cerckel-henri

  Laat me dit deel van deze advertentie analyseren:
  “Les familles
  “CERCKEL-THYS-THUYSBAERT et LEYSEN-SCHOTS
  “ont la très grande tristesse de faire part du décès de
  “Henri CERCKEL
  “Chirurgien
  “époux de Chantal Leysen
  “né à Diest le … ”

  In goede Romeo and Juliet traditie wordt de “Leysen-Schots” familie opgesteld tegenover de “Cerckel-Thys-Thuysbaert” familie.

  Op “Leysen-Schots” zal ik niet ingaan.

  “Theys” (niet: “Thys”) is de meisjesnaam van mijn grootmoeder Cerckel.
  “Thuysbaert” is de meisjesnaam van mijn moeder
  Ja maar, als de meisjesnaam van mijn grootmoeder Cerckel vermeld wordt, moet de meisjesnaam, Cantillion, van mijn grootmoeder Thuysbaert ook niet vermeld? Maar Demente Leysen kent die naam niet.

  Dat de advertentie de kinderen van grootkrapuul Henri Cerckel niet vermeldt stoort mij helemaal niet. Dat mijn moeder niet vermeld wordt stoort mij ook niet.

  Wat mij wel stoort is dat de naam Thuysbaert en de naam zijn tweede echtgenote Demente Leysen vermeld worden.

  Moest de advertentie niet vermelden “echtgenoot van de Demente Leysen”, “weduwnaar van Geneviève  Thuysbaert”? Waarom wordt anders de naam “Thuysbaert” vermeld? De advertentie doet uitschijnen dat hij echtgescheiden was van Thuysbaert. Indien hij echgescheiden was van Thuysbaert, dan moest Thuysbaert toch niet vermeld?

  De Romeo and Juliet stijl diende ook toegepast op families Cerckel en Thuysbaert (zie mijn hogervermelde “Témoignage thalidomide – Les Monstres de Heidelberg” van 2009).

  Maar, “nen demente Leysen, diejen is koppig!”

  Ivo Cerckel